Menu Sluiten

Google marketing

Hoger in Google

Google is dé plek waar vrijwel elke online aankoop begint. Het is dan ook logisch dat je jouw site bovenaan wilt hebben! Wij kunnen dat voor je regelen, zodat je maandelijks nieuwe klanten mag verwelkomen.

De opties

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Bij het optimaliseren van de website verbeteren we de structuur van de website, waardoor Google deze makkelijker kan vinden. Uiteraard gebruiken we nog veel meer technische foefjes!

Het grote voordeel van SEO is dat als je eenmaal bovenaan staat, je gratis websitebezoekers krijgt. In tegenstelling tot adverteren in Google (SEA) betaal je geen bedrag per keer dat iemand op je website klikt.

Uiteraard heeft elk nadeel z'n voordeel. Juist omdat iedereen hoog in Google wilt komen is er veel concurrentie. Het kan daarom lang duren voordat je op plek 1 staat op je gewenste zoekwoorden. Er zijn echter altijd mogelijkheden, het zogenaamde laaghangend fruit. We kijken naar de beschikbare kansen en geven je altijd een indicatie van de verwachte tijd én kosten om op die felbegeerde plek 1 te komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een gratis en vrijblijvende SEO check aan!

Zoekmachine adverteren (SEA)

In tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie kun je bij zoekmachine adverteren gelijk op plek 1 in Google staan! Door het advertentiesysteem van Google kun je tegen een nader te bepalen bedrag gelijk bovenaan staan op je zoekwoorden naar keuze. Ideaal dus!

Door onze kennis en ervaring kunnen we snel en tegen zo laag mogelijke kosten adverteren. Vóórdat we dat doen beginnen we met een zoekwoordenonderzoek, zodat we begrijpen waar je doelgroep naar zoekt. Op basis van dat onderzoek kunnen we je gelijk een indicatie geven van de verwachte kosten per klant.

Adverteren in Google kost geld, maar het levert wel nieuwe klanten op. Het bedrag per keer dat iemand op je website verschilt. Factoren zijn bijvoorbeeld het gemiddelde factuurbedrag van de branche, de tijd van het jaar, de concurrentie enzovoorts. Om een goede indicatie van de kosten per klik én kosten per nieuwe klant te krijgen bieden we een gratis SEA check aan!

Benieuwd naar de mogelijkheden en verwachte kosten? Vraag dan de gratis en vrijblijvende SEA check aan!

Waarom wij en niet een ander marketingbureau?

Waarom wij de juiste keuze zijn

icon-4.png
Eerlijkheid en transparantie

We behandelen je marketing alsof het onze eigen marketing is. Zo gaan we altijd zorgvuldig om met je advertentiebudget en geven we eventuele fouten netjes toe. Kortom, we behandelen jou zoals we zelf behandeld willen worden.

icon-4.png
De beste resultaten

Jouw resultaten zijn ons visitekaartje. We zullen dan ook altijd kritisch kijken naar waar de verbeterpunten liggen om op die manier nóg betere resultaten te realiseren. We hebben er nu al zin in!

icon-4.png
Maandelijkse rapportage

Meten is weten, dat is ons motto. Daarom sturen we je elke maand een rapportage met de belangrijkste cijfers én een meting van de voortgang. Deze rapportages maken we op een manier waarop iedereen het kan begrijpen. Heb je toch behoefte aan tekst en uitleg? We staan je graag te woord!

icon-4.png
Persoonlijk contact

We behandelen je graag als een mens, niet als een klant of zakenman/zakenvrouw. Onze sfeer is informeel. Zo zal het je ongetwijfeld al opgevallen zijn dat we continu tutoyeren in plaats van vousvoyeren. Juist door deze informele sfeer werken we relaxter, waardoor het contact fijner en laagdrempeliger zal zijn.

Contactformulier algemeen
Wil je liever contact via mail of via de telefoon?

Koffie?

Contact opnemen

Ben je klaar voor meer klanten, een mooiere website of een prachtige vormgeving? We helpen je graag! Neem contact op via het contactformulier

Bel ons

085-0290126

E-mail

hallo@7habitsmarketing.nl