Menu Sluiten

Facebook
adverteren

Bereik je klanten via advertenties

Dagelijks zitten er miljoenen mensen op Facebook. Het is dan ook enorm interessant om via dit kanaal te adverteren. Dankzij de vele data die Facebook over haar gebruikers heeft, kun je haarfijn specificeren wie jouw advertenties te zien krijgen.

undraw_setup_analytics_8qkl.png

Werkwijze

Hoe we de beste resultaten voor je behalen

Doelen in kaart brengen

We brengen je wensen in kaart. We kijken naar wat je wilt bereiken en stippelen op basis daarvan een plan uit.

Maken van advertenties

Daarna gaan we de advertenties maken, aan de hand van je doelen. Alle advertenties maken we superspecifiek, zodat dit aansluit op de wens van je doelgroep.

Optimaliseren van advertenties

Nadat de eerste resultaten binnen zijn gaan we de advertenties optimaliseren. We geven meer budget aan de advertenties die goed lopen en we geven minder budget aan advertenties die het minder goed doen. Advertenties die geen geld opleveren verwijderen we. Op deze manier krijg je altijd de beste resultaten.

Rapporteren

Aan het einde van elke maand sturen we je een overzicht met de belangrijkste gegevens. Op die manier ben je altijd op de hoogte van wat er met je advertenties gebeurt. Indien gewenst bespreken we deze rapportage persoonlijk en leggen we uit wat de voortgang is.

Waarom wij en niet een ander marketingbureau?

Waarom wij de juiste keuze zijn

icon-4.png
Eerlijkheid en transparantie

We behandelen je marketing alsof het onze eigen marketing is. Zo gaan we altijd zorgvuldig om met je advertentiebudget en geven we eventuele fouten netjes toe. Kortom, we behandelen jou zoals we zelf behandeld willen worden.

icon-4.png
De beste resultaten

Jouw resultaten zijn ons visitekaartje. We zullen dan ook altijd kritisch kijken naar waar de verbeterpunten liggen om op die manier nóg betere resultaten te realiseren. We hebben er nu al zin in!

icon-4.png
Maandelijkse rapportage

Meten is weten, dat is ons motto. Daarom sturen we je elke maand een rapportage met de belangrijkste cijfers én een meting van de voortgang. Deze rapportages maken we op een manier waarop iedereen het kan begrijpen. Heb je toch behoefte aan tekst en uitleg? We staan je graag te woord!

icon-4.png
Persoonlijk contact

We behandelen je graag als een mens, niet als een klant of zakenman/zakenvrouw. Onze sfeer is informeel. Zo zal het je ongetwijfeld al opgevallen zijn dat we continu tutoyeren in plaats van vousvoyeren. Juist door deze informele sfeer werken we relaxter, waardoor het contact fijner en laagdrempeliger zal zijn.

Contactformulier algemeen
Wil je liever contact via mail of via de telefoon?

Koffie?

Contact opnemen

Ben je klaar voor meer klanten, een mooiere website of een prachtige vormgeving? We helpen je graag! Neem contact op via het contactformulier

Bel ons

085-0290126

E-mail

hallo@7habitsmarketing.nl