Menu Sluiten

Social media
marketing

Bereik je klanten op social media

Dagelijks worden er miljoenen uren gespendeerd aan sociale media zoals Facebook en Instagram. Het is daarom ook de perfecte manier om je doelgroep te bereiken en meer omzet te genereren!

undraw_setup_analytics_8qkl.png

De opties

Hoe we je kunnen helpen

Adverteren

Dagelijks zitten miljoenen Nederlanders op social media. Het is daarom dan ook het ideale kanaal om je doelgroep te bereiken! Door middel van advertenties aan een gerichte groep mensen weten we je producten of diensten te verkopen.

Contentmarketing

Wil je meer interactie met je doelgroep en je huidige klanten? We bereiken ze door berichten via social media. Door geweldige content te plaatsen vergroot je je aantal volgers en daarmee je klantenbestand. Ook is het een geweldig middel voor klantenservice.

Waarom wij en niet een ander marketingbureau?

Waarom wij de juiste keuze zijn

icon-4.png
Eerlijkheid en transparantie

We behandelen je marketing alsof het onze eigen marketing is. Zo gaan we altijd zorgvuldig om met je advertentiebudget en geven we eventuele fouten netjes toe. Kortom, we behandelen jou zoals we zelf behandeld willen worden.

icon-4.png
De beste resultaten

Jouw resultaten zijn ons visitekaartje. We zullen dan ook altijd kritisch kijken naar waar de verbeterpunten liggen om op die manier nóg betere resultaten te realiseren. We hebben er nu al zin in!

icon-4.png
Maandelijkse rapportage

Meten is weten, dat is ons motto. Daarom sturen we je elke maand een rapportage met de belangrijkste cijfers én een meting van de voortgang. Deze rapportages maken we op een manier waarop iedereen het kan begrijpen. Heb je toch behoefte aan tekst en uitleg? We staan je graag te woord!

icon-4.png
Persoonlijk contact

We behandelen je graag als een mens, niet als een klant of zakenman/zakenvrouw. Onze sfeer is informeel. Zo zal het je ongetwijfeld al opgevallen zijn dat we continu tutoyeren in plaats van vousvoyeren. Juist door deze informele sfeer werken we relaxter, waardoor het contact fijner en laagdrempeliger zal zijn.

Contactformulier algemeen
Wil je liever contact via mail of via de telefoon?

Koffie?

Contact opnemen

Ben je klaar voor meer klanten, een mooiere website of een prachtige vormgeving? We helpen je graag! Neem contact op via het contactformulier

Bel ons

085-0290126

E-mail

hallo@7habitsmarketing.nl