Menu Sluiten

Recruiter
Marketing

Vind de juiste mensen

Goed personeel vinden is essentieel voor het voortbestaan en de groei van je bedrijf. Helaas is dit niet makkelijk, goed geschoold personeel is moeilijk te vinden. Daarnaast zijn er ook veel andere concurrenten die op de loer liggen.

Dankzij advertenties op social media kunnen we de juiste mensen bereiken, zodat we je vacatures kunnen vervullen.

undraw_setup_analytics_8qkl.png

Wat we bieden

LinkedIn advertenties

Op LinkedIn vind je mensen die bezig zijn met hun carrière. Door gerichte advertenties te plaatsen vind je de juiste mensen.

Facebook advertenties

Facebook heeft een enorm aantal profielen, van alle leeftijden. Daarnaast kun je mensen eenvoudig op opleidingsniveau filteren, zodat je de juiste mensen weet te bereiken.

Instagram advertenties

Op dit platform vind je veel jonge mensen die vaak aan het begin van hun carrière staan. Ook hier is het mogelijk om een specifieke doelgroep aan te spreken, zodat je alleen vacatures krijgt van mensen die aan jouw eisen voldoen.

YouTube advertenties

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vacatures schrijven

Wil je originele vacatureteksten? Wij schrijven ze! Door unieke teksten te schrijven zonder clichés als "salestijgers" en "geen 9 tot 5 mentaliteit" zorgen we dat jouw vacature zich onderscheid van de rest.

Waarom wij en niet een ander marketingbureau?

Waarom wij de juiste keuze zijn

icon-4.png
Eerlijkheid en transparantie

We behandelen je marketing alsof het onze eigen marketing is. Zo gaan we altijd zorgvuldig om met je advertentiebudget en geven we eventuele fouten netjes toe. Kortom, we behandelen jou zoals we zelf behandeld willen worden.

icon-4.png
De beste resultaten

Jouw resultaten zijn ons visitekaartje. We zullen dan ook altijd kritisch kijken naar waar de verbeterpunten liggen om op die manier nóg betere resultaten te realiseren. We hebben er nu al zin in!

icon-4.png
Maandelijkse rapportage

Meten is weten, dat is ons motto. Daarom sturen we je elke maand een rapportage met de belangrijkste cijfers én een meting van de voortgang. Deze rapportages maken we op een manier waarop iedereen het kan begrijpen. Heb je toch behoefte aan tekst en uitleg? We staan je graag te woord!

icon-4.png
Persoonlijk contact

We behandelen je graag als een mens, niet als een klant of zakenman/zakenvrouw. Onze sfeer is informeel. Zo zal het je ongetwijfeld al opgevallen zijn dat we continu tutoyeren in plaats van vousvoyeren. Juist door deze informele sfeer werken we relaxter, waardoor het contact fijner en laagdrempeliger zal zijn.

Contactformulier algemeen
Wil je liever contact via mail of via de telefoon?

Koffie?

Contact opnemen

Ben je klaar voor meer klanten, een mooiere website of een prachtige vormgeving? We helpen je graag! Neem contact op via het contactformulier

Bel ons

085-0290126

E-mail

hallo@7habitsmarketing.nl