Menu Sluiten

Zoekmachine
adverteren
(SEA)

Hoger in Google

Wil je gelijk bovenaan staan in Google? Via adverteren via Google Ads (voorheen Adwords) kun je tegen betaling per klik gelijk bovenaan staan en gevonden worden door je doelgroep.

De opties

Iedereen wilt natuurlijk bovenaan staan in Google, maar dat is op de korte termijn meestal niet realistisch. Door het adverteren in Google Ads is het gelukkig wel mogelijk om tegen betaling bovenaan te staan! Je betaalt aan Google een bepaald bedrag per keer dat iemand op je website klikt. Dat bedrag is afhankelijk van je concurrentie, de tijd van het jaar, het zoekwoord en nog meer factoren.

Hoe helpen we je?

1. Zoekwoordonderzoek

Als eerste doen we een zoekwoordonderzoek, om te kijken waar je doelgroep naar zoekt. Dit vormt de basis voor het adverteren. Op basis van het zoekwoordonderzoek kijken we naar welke pagina’s je op je website moet hebben.

2. Je website analyseren

Nu we weten waar mensen naar zoeken, analyseren we je website om te kijken of de inhoud aansluit op datgene waar mensen naar zoeken.

3. Je website aanvullen

Waar nodig passen we je website aan, bijvoorbeeld door zoektermen in te vullen of meer pagina’s aan te maken. Zo zullen de advertenties uiteindelijk vele malen succesvoller worden.

4. Advertenties maken

Nadat je website in orde is gemaakt gaan we beginnen met advertenties maken! We bespreken waarop je wilt adverteren en vervolgens maken we die advertenties.

5. Advertenties optimaliseren

Nu de advertenties lopen krijgen we de eerste resultaten binnen. Op basis daarvan gaan we de advertenties optimaliseren, bijvoorbeeld door zoektermen te verwijderen of juist toe te voegen. We kunnen inzien op welke zoektermen je doelgroep zochten en wissen de termen die niks opleveren. Ook zullen we de biedingen per klik aanpassen om de beste resultaten voor de laagste prijs te realiseren!

6. Rapporteren van voortgang

Elke maand sturen we je een overzicht van de belangrijkste gegevens. We rapporteren hoeveel mensen er op je advertenties geklikt hebben en hoeveel mensen daarvan daadwerkelijk iets gekocht hebben. Verder laten we andere belangrijke gegevens zien, zoals je populairste zoektermen en wat informatie over degene die geklikt hebben.

Jorrit Rensen marketeer

Jorrit Rensen - SEA specialist

"Zodra mensen het menu van Google Ads zien schrikken ze. Het ziet er ingewikkeld uit en het heeft duizenden knopjes. Dankzij mijn ervaring weet ik hoe het programma werkt en hoe ik er de beste resultaten uit kan halen"

Afhankelijk van je wensen! Het is moeilijk om een richtprijs op te geven. Allereerst zullen we naar je website kijken. We adverteren alleen als we denken dat de advertenties ook daadwerkelijk succesvol zullen zijn. Dit valt en staat met een website die in orde is.

Voor het adverteren in Google Ads rekenen we gemiddeld 75 euro per campagne. Verder hebben we een standaard fee van 50 euro voor het inrichten van het account. Indien je account al is ingericht vervalt deze fee natuurlijk.

Voor het onderhouden van je campagnes rekenen we gemiddeld 150 euro per maand, afhankelijk van het aantal campagnes. We optimaliseren daarbij je advertenties en analyseren je website voor verbeterpunten. Ook zit hier standaard een maandelijkse rapportage bij.

Om de beste resultaten te halen tegen de laagste kosten zullen we je advertenties moeten onderhouden. We zoeken dan continu naar nieuwe interessante zoektermen, verwijderen zoektermen die alleen maar geld kosten in plaats van opleveren, optimaliseren de kosten per klik aan en we houden je concurrentie in de gaten.

Indien je ervoor kiest om het niet te laten onderhouden zal je gegarandeerd teveel betalen per klik. Ook kunnen je advertenties stoppen omdat de kosten per klik te laag zijn. Onderaan de streep zal het goedkoper zijn om je advertenties te laten onderhouden.

Bij het adverteren sta je gelijk bovenaan. Het is daarom een geweldige kortetermijnstrategie en levert gelijk resultaten op! Bij SEO kan het jaren duren voordat je op de beste plekken staat. Het nadeel van adverteren is natuurlijk wel dat het geld kost, maar bij een goede advertentie levert het meer geld op dan dat het geld kost.

Zeker! We kunnen je ook trainen en je zodoende leren hoe je zelf succesvolle campagnes kunt maken. Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Deze vraag krijgen we vaak en het antwoord is altijd nee. Waarom niet?

Marketing is niet een bepaald trucje wat je toepast. Het is sterk afhankelijk van vele factoren, ook waar wij geen invloed op hebben. Denk bijvoorbeeld aan je eigen businessmodel, je website en de concurrentie. Wij garanderen daarom nooit resultaten, maar willen wel altijd meedenken over de mogelijkheden. We kunnen bijvoorbeeld een indicatie geven van de geschatte kosten per aankoop.

We vinden dat onze resultaten ons visitekaartje is. Daarom zullen we bij tegenvallende resultaten ook altijd coulant zijn en een oplossing bedenken.

Waarom wij en niet een ander marketingbureau?

Waarom wij de juiste keuze zijn

icon-4.png
Eerlijkheid en transparantie

We behandelen je marketing alsof het onze eigen marketing is. Zo gaan we altijd zorgvuldig om met je advertentiebudget en geven we eventuele fouten netjes toe. Kortom, we behandelen jou zoals we zelf behandeld willen worden.

icon-4.png
De beste resultaten

Jouw resultaten zijn ons visitekaartje. We zullen dan ook altijd kritisch kijken naar waar de verbeterpunten liggen om op die manier nóg betere resultaten te realiseren. We hebben er nu al zin in!

icon-4.png
Maandelijkse rapportage

Meten is weten, dat is ons motto. Daarom sturen we je elke maand een rapportage met de belangrijkste cijfers én een meting van de voortgang. Deze rapportages maken we op een manier waarop iedereen het kan begrijpen. Heb je toch behoefte aan tekst en uitleg? We staan je graag te woord!

icon-4.png
Persoonlijk contact

We behandelen je graag als een mens, niet als een klant of zakenman/zakenvrouw. Onze sfeer is informeel. Zo zal het je ongetwijfeld al opgevallen zijn dat we continu tutoyeren in plaats van vousvoyeren. Juist door deze informele sfeer werken we relaxter, waardoor het contact fijner en laagdrempeliger zal zijn.

Contactformulier algemeen
Wil je liever contact via mail of via de telefoon?

Koffie?

Contact opnemen

Ben je klaar voor meer klanten, een mooiere website of een prachtige vormgeving? We helpen je graag! Neem contact op via het contactformulier

Bel ons

085-0290126

E-mail

hallo@7habitsmarketing.nl