Menu Sluiten

Google
Analytics

Meten is weten

Weet je niet wat er op je website gebeurt? Je bent niet de enige! Door middel van Google Analytics kunnen we zien hoe je websitebezoekers je site ervaren. Op basis daarvan kunnen we concrete verbeteringen doorvoeren, zodat je uiteindelijk meer klanten zal krijgen.

undraw_setup_analytics_8qkl.png

Wat we doen

Meten van de website

We meten verschillende statistieken van je bezoekers. Zo onderzoeken we hoe ze op je website zijn gekomen, op welke pagina's ze de website verlaten, hoeveel mensen gelijk weer wegklikken en meer. Zo krijg je een duidelijk beeld van hoe mensen met je website omgaan.

Specieke vragen onderzoeken

Wil je weten hoeveel gebruikers die via een Facebookadvertentie op je site zijn gekomen op een filmpje hebben geklikt? Of wil je weten welk social media kanaal de beste klanten oplevert?

Elke zoekvraag kunnen we beantwoorden door de prestaties van je website te onderzoeken.

Opstellen van KPI's

Het mooie van online marketing is dat alles meetbaar is. Zo kunnen we Key Performance Indicators opstellen, zodat we meetbare gegevens hebben en op die manier de voortgang kunnen bijhouden. We kunnen bijvoorbeeld bijhouden hoeveel mensen op een Instagramadvertentie klikken en wat kopen. Dit percentage kopers is dan een Key Performance Indicator.

Rapporteren

Aan het eind van de maand sturen we je een overzicht van de belangrijkste gegevens. Denk aan het aantal bezoekers op je website, hoe ze op je website zijn gekomen, hoeveel mensen een contactformulier hebben ingevuld, hoeveel mensen zich hebben aangemeld op de nieuwsbrief en meer!

Waarom wij en niet een ander marketingbureau?

Waarom wij de juiste keuze zijn

icon-4.png
Eerlijkheid en transparantie

We behandelen je marketing alsof het onze eigen marketing is. Zo gaan we altijd zorgvuldig om met je advertentiebudget en geven we eventuele fouten netjes toe. Kortom, we behandelen jou zoals we zelf behandeld willen worden.

icon-4.png
De beste resultaten

Jouw resultaten zijn ons visitekaartje. We zullen dan ook altijd kritisch kijken naar waar de verbeterpunten liggen om op die manier nóg betere resultaten te realiseren. We hebben er nu al zin in!

icon-4.png
Maandelijkse rapportage

Meten is weten, dat is ons motto. Daarom sturen we je elke maand een rapportage met de belangrijkste cijfers én een meting van de voortgang. Deze rapportages maken we op een manier waarop iedereen het kan begrijpen. Heb je toch behoefte aan tekst en uitleg? We staan je graag te woord!

icon-4.png
Persoonlijk contact

We behandelen je graag als een mens, niet als een klant of zakenman/zakenvrouw. Onze sfeer is informeel. Zo zal het je ongetwijfeld al opgevallen zijn dat we continu tutoyeren in plaats van vousvoyeren. Juist door deze informele sfeer werken we relaxter, waardoor het contact fijner en laagdrempeliger zal zijn.

Contactformulier algemeen
Wil je liever contact via mail of via de telefoon?

Koffie?

Contact opnemen

Ben je klaar voor meer klanten, een mooiere website of een prachtige vormgeving? We helpen je graag! Neem contact op via het contactformulier

Bel ons

085-0290126

E-mail

hallo@7habitsmarketing.nl