Menu Sluiten

E-mail
marketing

Stuur je klanten gerichte informatie

E-mailmarketing bestaat al vele jaren en is een van de eerste vormen van internetmarketing. Het middel is zo populair omdat het goedkoop is én goede resultaten oplevert.

undraw_setup_analytics_8qkl.png

De opties

Sales genereren

Wil je klanten werven voor je dienst of product via geautomatiseerde e-mails? Dat kan! Samen stippelen we een plan uit waarmee we je toekomstige klanten gaan voorzien van een geweldig aanbod via de mail.

E-mail automation

Wil je klanten automatisch een kortingscode sturen op hun verjaardag? Of als ze een jaar lang klant zijn? Het kan, met volledig geautomatiseerde e-mails!

Digitale folders

Waarom zou je veel geld besteden aan fysiek drukwerk dat slecht is voor het klimaat, als het ook digitaal kan? Wij maken en/of publiceren je folder online.

Nieuwsbrieven

Wil je je klanten informeren over wat er gebeurt in je bedrijf? Wij versturen je nieuwsbrieven, zodat jij je kan focussen op datgene wat belangrijk is.

Waarom wij en niet een ander marketingbureau?

Waarom wij de juiste keuze zijn

icon-4.png
Eerlijkheid en transparantie

We behandelen je marketing alsof het onze eigen marketing is. Zo gaan we altijd zorgvuldig om met je advertentiebudget en geven we eventuele fouten netjes toe. Kortom, we behandelen jou zoals we zelf behandeld willen worden.

icon-4.png
De beste resultaten

Jouw resultaten zijn ons visitekaartje. We zullen dan ook altijd kritisch kijken naar waar de verbeterpunten liggen om op die manier nóg betere resultaten te realiseren. We hebben er nu al zin in!

icon-4.png
Maandelijkse rapportage

Meten is weten, dat is ons motto. Daarom sturen we je elke maand een rapportage met de belangrijkste cijfers én een meting van de voortgang. Deze rapportages maken we op een manier waarop iedereen het kan begrijpen. Heb je toch behoefte aan tekst en uitleg? We staan je graag te woord!

icon-4.png
Persoonlijk contact

We behandelen je graag als een mens, niet als een klant of zakenman/zakenvrouw. Onze sfeer is informeel. Zo zal het je ongetwijfeld al opgevallen zijn dat we continu tutoyeren in plaats van vousvoyeren. Juist door deze informele sfeer werken we relaxter, waardoor het contact fijner en laagdrempeliger zal zijn.

Contactformulier algemeen
Wil je liever contact via mail of via de telefoon?

Koffie?

Contact opnemen

Ben je klaar voor meer klanten, een mooiere website of een prachtige vormgeving? We helpen je graag! Neem contact op via het contactformulier

Bel ons

085-0290126

E-mail

hallo@7habitsmarketing.nl