Menu Sluiten

Conversie
Optimalisatie

Meer halen uit je huidige klanten

Waarom zou je meer moeite doen om nieuwe klanten binnen te halen, als je bij je huidige klanten veel omzet laat liggen?

Bij conversieoptimalisatie meten we je website door en kijken we naar de mogelijke verbeterpunten. We kunnen achterhalen hoe mensen je website ervaren, waar ze op klikken, hoe lang ze op de website blijven, op welke pagina’s ze de website verlaten en nog veel meer.

undraw_setup_analytics_8qkl.png

Hoe we te werk gaan

Deze stappen ondernemen we om de beste resultaten uit je website te halen.

Intake

We lopen eerst de website na om te kijken of deze er goed uitziet. Hierbij beoordelen we de website op functionaliteit, vloeibaarheid (geschikt voor elk apparaat), uiterlijk en de teksten. Op deze manier formuleren we al snel de grootste verbeterpunten. We hebben een lijst met best practices die we gebruiken om je website te optimaliseren.

Hotjar

Hierna meten we de website door met het programma Hotjar. Dit programma registreert de muisbewegingen van je bezoekers. Op die manier weten we welke knoppen je bezoekers gebruiken en wat hun aandacht trekt. Op basis van die gegevens formuleren we duidelijke verbeterpunten.

Google Analytics

Via het programma Google Analytics meten we per pagina hoe je bezoekers je website ervaren. We bekijken hoe lang mensen je pagina bezochten, hoe veel tekst ze hebben gelezen, op welke pagina's ze de website verlaten en meer. Zo krijgen we een duidelijk beeld van hoe je klanten je website gebruiken.

A/B testen

Is je huidige titel goed genoeg, of presteert een andere beter? Moet de webpagina meer plaatjes hebben, of zorgt dat er juist voor dat mensen de juiste informatie niet meer kunnen vinden? Door twee verschillende varianten van één pagina aan je bezoekers te tonen kom je er snel achter welke pagina beter presteert. Zo finetune je de prestaties van je website.

Waarom wij en niet een ander marketingbureau?

Waarom wij de juiste keuze zijn

icon-4.png
Eerlijkheid en transparantie

We behandelen je marketing alsof het onze eigen marketing is. Zo gaan we altijd zorgvuldig om met je advertentiebudget en geven we eventuele fouten netjes toe. Kortom, we behandelen jou zoals we zelf behandeld willen worden.

icon-4.png
De beste resultaten

Jouw resultaten zijn ons visitekaartje. We zullen dan ook altijd kritisch kijken naar waar de verbeterpunten liggen om op die manier nóg betere resultaten te realiseren. We hebben er nu al zin in!

icon-4.png
Maandelijkse rapportage

Meten is weten, dat is ons motto. Daarom sturen we je elke maand een rapportage met de belangrijkste cijfers én een meting van de voortgang. Deze rapportages maken we op een manier waarop iedereen het kan begrijpen. Heb je toch behoefte aan tekst en uitleg? We staan je graag te woord!

icon-4.png
Persoonlijk contact

We behandelen je graag als een mens, niet als een klant of zakenman/zakenvrouw. Onze sfeer is informeel. Zo zal het je ongetwijfeld al opgevallen zijn dat we continu tutoyeren in plaats van vousvoyeren. Juist door deze informele sfeer werken we relaxter, waardoor het contact fijner en laagdrempeliger zal zijn.

Contactformulier algemeen
Wil je liever contact via mail of via de telefoon?

Koffie?

Contact opnemen

Ben je klaar voor meer klanten, een mooiere website of een prachtige vormgeving? We helpen je graag! Neem contact op via het contactformulier

Bel ons

085-0290126

E-mail

hallo@7habitsmarketing.nl