Menu Sluiten

Content
Marketing

Boei je klanten met interessante content

Google is dé plek waar vrijwel elke online aankoop begint. Het is dan ook logisch dat je jouw site bovenaan wilt hebben! Wij kunnen dat voor je regelen, zodat je maandelijks nieuwe klanten mag verwelkomen.

undraw_setup_analytics_8qkl.png

De mogelijkheden

Social media content

Bereik je huidige en toekomstige klanten met geweldige berichten op social media. Wij verzorgen dit van A tot en met Z.

E-mails

E-mail als marketingmiddel bestaat al vele jaren en dat is niet zonder reden! Door je klanten gerichte mails te sturen zal je omzet toenemen.

E-books

Wil je je klanten informeren, of wil je een e-book weggeven om zo e-mailadressen te verzamelen? We schrijven deze graag voor je.

Infographics

Straal autoriteit uit door middel van een mooie infographic. Jij levert de kennis aan, wij maken er een mooie afbeelding van.

Blogs

Het schrijven van een blog is een goed middel om gevonden te worden in Google. Wij schrijven teksten die geoptimaliseerd zijn voor Google, omdat we eerst onderzoek doen naar waar mensen naar zoeken.

Podcasts

Podcasts worden steeds populairder. Wij kunnen de juiste mensen inhuren om deze voor je op te nemen. Indien gewenst kunnen we ook een video maken van de podcast.

Foto's

Laat zien wat je bedrijf uitstraalt door middel van foto's. Deze foto's kun je op de website plaatsen, maar ook goed gebruiken voor in blogs en voor social media.

Video

Als een foto al meer dan 1000 worden zegt, hoeveel woorden zegt een video dan wel niet? Laat zien wat je bedrijf voor je doelgroep kan betekenen door middel van een mooie bedrijfsvideo. We kunnen vele soorten video's maken, van trainingsvideo's tot aftermovies.

Waarom wij en niet een ander marketingbureau?

Waarom wij de juiste keuze zijn

icon-4.png
Eerlijkheid en transparantie

We behandelen je marketing alsof het onze eigen marketing is. Zo gaan we altijd zorgvuldig om met je advertentiebudget en geven we eventuele fouten netjes toe. Kortom, we behandelen jou zoals we zelf behandeld willen worden.

icon-4.png
De beste resultaten

Jouw resultaten zijn ons visitekaartje. We zullen dan ook altijd kritisch kijken naar waar de verbeterpunten liggen om op die manier nóg betere resultaten te realiseren. We hebben er nu al zin in!

icon-4.png
Maandelijkse rapportage

Meten is weten, dat is ons motto. Daarom sturen we je elke maand een rapportage met de belangrijkste cijfers én een meting van de voortgang. Deze rapportages maken we op een manier waarop iedereen het kan begrijpen. Heb je toch behoefte aan tekst en uitleg? We staan je graag te woord!

icon-4.png
Persoonlijk contact

We behandelen je graag als een mens, niet als een klant of zakenman/zakenvrouw. Onze sfeer is informeel. Zo zal het je ongetwijfeld al opgevallen zijn dat we continu tutoyeren in plaats van vousvoyeren. Juist door deze informele sfeer werken we relaxter, waardoor het contact fijner en laagdrempeliger zal zijn.

Contactformulier algemeen
Wil je liever contact via mail of via de telefoon?

Koffie?

Contact opnemen

Ben je klaar voor meer klanten, een mooiere website of een prachtige vormgeving? We helpen je graag! Neem contact op via het contactformulier

Bel ons

085-0290126

E-mail

hallo@7habitsmarketing.nl