Menu Sluiten

Online marketing

Succes op het internet

Elk jaar beginnen steeds meer consumenten hun aankoop op het internet, in plaats van winkels of bij adviesbureaus. Daarbij wordt het voor bedrijven ook steeds makkelijker om te adverteren op internet. Zelfs de kleinste bedrijven kunnen hun doelgroep bereiken op het internet.

De opties

Online marketing komt in alle vormen en maten. Hieronder zie je een overzicht van de diensten die we aanbieden. Twijfel je tussen wat je moet kiezen? Of staat hetgeen je zoekt er niet tussen? Vul dan het contactformulier in.

Bovenaan staan in Google? We helpen je er graag mee! We bieden zowel zoekmachineoptimalisatie(SEO) aan als zoekmachineadverteren (SEA) via Google Ads (voorheen Adwords).

Op social media kun je zowel nieuwe klanten krijgen via adverteren, maar het groeien van je pagina’s zal ook tot nieuwe klanten leiden. We helpen je graag om uit te groeien tot een sociale reus.

Bereik je klanten via content zoals e-mails, e-books, afbeeldingen, video’s, blogs, infographics, podcasts en meer. Wij kunnen dit van A tot en met Z regelen! Van bedenken tot plaatsen op je website en social media kanalen.

Om de juiste snaar bij je doelgroep te raken moet je de juiste woorden gebruiken. Door de juiste teksten te schrijven motiveer je mensen om tot aankoop over te gaan. Wij regelen dit graag voor je.

Bereik je doelgroep door middel van e-mailmarketing. Door de juiste boodschap te vertellen op het juiste moment weten we je bezoekers te transformeren tot klanten.

Heb je een website, maar genereert deze geen omzet? Wij passen onze analytische tools toe om te kijken waar de verbeterpunten zijn. Zo veranderen we je website in een geautomatiseerde verkoopmachine!

Op zoek naar nieuw personeel, maar lukt het je maar niet om geschikte kandidaten te vinden? Wij lossen dit op door op de juiste sociale media kanalen naar de juiste mensen advertenties te sturen.

Wil je advies over je marketing? Een compleet stappenplan van begin tot eind? We denken graag met je mee. Zo brengen we in kaart wie je doelgroep is, wat hun behoeften zijn en hoe je daar op in kunt spelen.

Iets anders nodig?

Geen uitdaging is voor ons te groot!

Waarom wij en niet een ander marketingbureau?

Waarom wij de juiste keuze zijn

icon-4.png
Eerlijkheid en transparantie

We behandelen je marketing alsof het onze eigen marketing is. Zo gaan we altijd zorgvuldig om met je advertentiebudget en geven we eventuele fouten netjes toe. Kortom, we behandelen jou zoals we zelf behandeld willen worden.

icon-4.png
De beste resultaten

Jouw resultaten zijn ons visitekaartje. We zullen dan ook altijd kritisch kijken naar waar de verbeterpunten liggen om op die manier nóg betere resultaten te realiseren. We hebben er nu al zin in!

icon-4.png
Maandelijkse rapportage

Meten is weten, dat is ons motto. Daarom sturen we je elke maand een rapportage met de belangrijkste cijfers én een meting van de voortgang. Deze rapportages maken we op een manier waarop iedereen het kan begrijpen. Heb je toch behoefte aan tekst en uitleg? We staan je graag te woord!

icon-4.png
Persoonlijk contact

We behandelen je graag als een mens, niet als een klant of zakenman/zakenvrouw. Onze sfeer is informeel. Zo zal het je ongetwijfeld al opgevallen zijn dat we continu tutoyeren in plaats van vousvoyeren. Juist door deze informele sfeer werken we relaxter, waardoor het contact fijner en laagdrempeliger zal zijn.

Contactformulier algemeen
Wil je liever contact via mail of via de telefoon?

Koffie?

Contact opnemen

Ben je klaar voor meer klanten, een mooiere website of een prachtige vormgeving? We helpen je graag! Neem contact op via het contactformulier

Bel ons

085-0290126

E-mail

hallo@7habitsmarketing.nl